Begränsningar på biblioteken

Biblioteken i Smedjebacken har öppet, men med begränsade öppettider och nedanstående restriktioner.

Werner Aspenströmbiblioteket

Max 8 personer. Bara för utlån och återlämning, och möjlighet att använda dator.
Öppettider: måndag – fredag 11–17, lördagar 11- 14 (Under perioden 1/6-31/8 stängt på lördagar).

Söderbärke bibliotek

Enbart öppet för allmänheten, för lärare och elever efter överenskommelse, detta för att minska risken för smittspridning och med hänsyn till de äldre.

Max 3 personer. Bara för utlån och återlämning, och möjlighet att använda dator.
Öppettider: måndag 14–17, onsdag 14–17, fredag 12–15

Vi har också tjänster för dig som inte kan eller vill ta dig till biblioteket.

Hör av dig så hjälper vi dig!

• Boken kommer (ring och beställ så levererar vi hem till dig - en tjänst för dig i riskgrupp) och
  • Take away (ring och beställ så kommer vi ut med böckerna utanför entrén - en tjänst för alla), för att hålla nere antalet besök på våra bibliotek

Målgrupp:

den 19 januari 2021