30 dejter på 30 dagar

En varm feelgood roman om dejting, bibliotek och att kärleken finns närmare än vad du tror.

Melissa "Bernie" Bernard jobbar på ett universitetsbibliotek och gillar ordning och reda. Hon är inte mycket för berömmelse, men när en video på ett frieri från biblioteket plötsligt blir en viral succé är det inte de lyckliga tu som blir blickarna landar på, utan Bernie som en bakgrunden himlar med ögonen åt hela spektaklet. Ganska snart efter syns bilder med " Ogillande bibliotekarien" överallt.

Colin jobbar på ett hippt nätmagasin med att ge dejtingråd till andra. Trots det är han själv singel. Men när den Ogillande bibliotekarien börjar spridas över nätet lyckas Colin övertala sin chef om att hitta dejter till de som enligt honom är odejtbara - som Bernie.

Bernie är inte den som säger nej till en utmaning, och innan hon vet ordet av har hon gått med på att dejta 30 olika män på 30 dagar. Men den som slutligen vinner hennes hjärta är inte den hon trodde det skulle bli.

30 dejter på 30 dagar är första fristående delen i en serie om kärlek på bibliotek. Jag gillar Bernie för att hon symboliserar den typiska bibliotekarien, som de flesta av oss föreställer oss när vi tänker på bibliotek. Jag gillar också Colin, för att han lyckas få ut Bernie från sitt skal och våga mer än vad hon tidigare gjort. Samtidigt är boken riktigt mysig, en typisk feelgood-roman som man gärna myser med i soffan.

Målgrupp:

Taggar: